پرتال جامع سیاسی، اجتماعی،ورزشی | سایت فانست

طرز تهیه لازانیا

فردین ملیحی | يكشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۶، ۰۹:۱۵ ق.ظ | ۰ نظر

 

طرز تهیه لازانیا گوشت و قارچ

لازانیا ممکنه یکم خوردنش برای مهمانی ها سخت باشه ولی به طور کلی غذای شیکی برای مهمان هست.

مجله سرآشپز - نگین نورخدایی: لازانیا ممکنه یکم خوردنش برای مهمانی ها سخت باشه ولی به طور کلی غذای شیکی برای مهمان هست.


مواد مورد نیاز

 

لازانیا: 1 بسته

گوشت (چرخ کرده): 200 گرم

پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد

جوز هندی (رنده شده): 1 عدد

قارچ (ورقه شده): 150 گرم

کنسرو گوجه فرنگی: یک دوم پیمانه

کره: 10 گرم

آرد گندم: 50 گرم

شیر: 50 میلی لیتر

قرص عصاره گوشت: 1 عدد

خامه صبحانه: 100 گرم

پنیر موتزارلا تازه (رنده شده): 200 گرم

پودر آویشن: یک دوم ق چ

جعفری تازه: 10 گرم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن مایع: 1 عدد

 

 

 

روش پخت

 

1. ورقه های لازانیا را داخل قابلمه ای حاوی آب جوش و مقداری نمک بریزید. پس از 4 دقیقه (یا تا زمانی که نرم شود) آبکش کنید.

 

2. دو قاشق سوپخوری روغن درون تابه ای متوسط بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا داغ شود.

 

3. بعد پیاز را داخل آن بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

 

4. سپس گوشت را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت دادن گوشت، نیمی از جوز هندی و قارچ را به مواد اضافه کنید.

 

5. بعد از 5 دقیقه گوجه فرنگی را به آن افزوده و بگذارید تا غلیظ شود، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

 

6. برای تهیه سس سفید؛ کره را داخل تابه ای دیگر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. بعد آرد را داخل آن بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را به تدریج به تابه بیفزایید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد بقیه جوز هندی و عصاره گوشت را به مخلوط آرد بیفزایید و بگذارید تا شیر کمی تبخیر شود و سس یکدستی حاصل شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید و هم بزنید. بعد آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

 

7. ظرف نسوز سرامیکی (ظرف قابل استفاده در فر) را با یک لایه سس سفید بپوشانید.

 

8. سپس یک ردیف ورقه لازانیا روی آن بچینید. بعد به ترتیب روی آن یک لایه سس سفید و مخلوط گوشت بریزید و روی همه قسمت های لازانیا پخش کنید.

 

9. سپس روی مخلوط را با پنیر موتزارلا بپوشانید و مجدد یک لایه ورقه لازانیا روی مواد بچینید.

 

10. به همین ترتیب مراحل را ادامه دهید تا مواد تمام شود و روی لایه آخر فقط پنیر موتزارلا و اورگانو (یا پودر آویشن) بریزید.

 

11. روی ظرف را با ورق آلومینیومی بپوشانید و به وسیله چاقو چند سوراخ ایجاد کنید (این کار مانع خشک شدن لازانیا می شود).

 

12. ظرف را در طبقه وسط فرد از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود. سپس آن را از فر خارج کنید و همراه با جعفری (خردشده) تزیین و سرو کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">